Klopp, Atınç'a hoca olacak

Klopp, Atınç'a hoca olacak

Yaz döneminde Beşiktaş’tan RB Leipzig’e transfer olan Atınç Nukan, gelecek sezondan itibaren dev bir teknik adamla çalışabilir.

Beşiktaş’ta pek fazla forma giyme şansı bulamasa da oynadığı kısıtlı sürelerde RB Leipzig gözlemcilerini etkilemeyi başaran Atınç Nukan 6 milyon Euro bedelle Alman ekibine transfer olmuştu. Takımı ise normalde sportif direktör olan fakat teknik direktör bulunamayınca bu göreve soyunan Ralf Rangnick çalıştırıyor. Fakat gelecek sezondan itibaren işler değişebilir.
 
Sport Bild’in haberine göre RB Leipzig gelecek sezon için şu sıralar takım çalıştırmayan Jürgen Klopp ile anlaşabilir. Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Ralf Rangnick ise Klopp ile 20 yıla yakın bir arkadaşlıkları olduğunu söylerken, “Onunla sürekli görüşüyoruz. Ama onun ikinci lige geleceğini düşünmüyorum. Şimdilik endişelenecek başka şeylerimiz var” diye konuştu.
 
Bild gazetesine göre Rangnick gelecek sezon tekrar sportif direktörlük koltuğuna oturmak istiyor. Eğer RB Leipzig Bundesliga’ya yükselir ve Klopp da o dönem herhangi bir takımla anlaşmamışsa onu Atınç’ın takımının başında görebiliriz.
 
Klopp 7 senelik Borussia Dortmund macerasının ardından geçen sezonun sonunda görevinden ayrılmıştı. Alman teknik adam bu sene takım çalıştırmayacağını açıklamıştı.
 
Ajansspor