Krasiç Polonya'yı sallıyor

Krasiç Polonya'yı sallıyor

Polonya'nın Lechia Gdansk takımında oynayan Milos Krasic'in yükselişi devam ediyor.

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra sezon başında Polonya'nın Lechia Gdansk takımına transfer olan Milos Krasic'in önlenemez yükselişi sürüyor. Juventus'taki başarısının ardından 2010'dan bu yana kariyeri düşüşe geçen Sırp futbolcu, geçtiğimiz yıl sarı-lacivertli ekipte B takımıyla idmanlara çıkıyordu. 

İki aydır durdurulamıyor 

Ancak Krasic vazgeçmediğini yeni takımında gösterdi ve adeta yeniden doğdu. 31 yaşındaki futbolcu sezona kötü başlasa da, son iki ayda adeta patlama yaptı ve sadece takımının değil, ayrı zamanda ligin de en başarılı isimlerinden olmayı başardı. Krasic son olarak dün takımının Ruch Chorzow'u 2-1 mağlup ettiği maçta iki golün de asistini yaptı. 

8 golde imzası var

Son dönemde hemen her golde katkısı bulunan ve ya fileleri havalandıran ya da gol pası veren deneyimli futbolcu, 3 gol-5 asistle kayda değer bir istatistik yakaladı. Son yıllardaki en önemli çıkışını yakalayan oyuncu bir anda Polonya'nın da en çok konuşulan isimleri arasına dahil oldu. 

'Profesör Krasic'

Polonya basını bugün Krasic başlıklarıyla doluydu. Ligde üçüncülük ve Avrupa kupasına katılım için umutlanan ekipte öne çıkan ismin Sırp futbolcu olduğu belirtilerek, 'Profesör Krasic' başlıkları atıldı. Tribünlerin 82. dakikada oyundan çıkan ismi ayakta alkışladığına dikkat çekildi.  

Milliyet