Kuddusi Müftüoğlu açıkladı: ''Şu anda bir istifa yok''

Kuddusi Müftüoğlu açıkladı: ''Şu anda bir istifa yok''

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, istifa ettiğine yönelik iddialar karşısında "Şu anda bir istifa yok" dedi.

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu İstanbul'a geldi, "İstifa var mı ?, Hakemi nasıl değerlendiriyorsunuz" sorularına karşılık; "İşime geçiyorum, federasyona gidiyorum. Şu anda bir istifa yok" demekle yetindi. TFF'nin resmi internet sitesinden verilen bilgiye göre; Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu bugün bir basın toplantısı düzenleyecek.

Alanya'dan yola çıkarak bu sabah İstanbul'a gelen Müftüoğlu,  TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile önce özel görüşecekler, ardından MHK Yönetimi'ni toplayacak.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, olağanüstü toplanarak Galatasaray-Trabzonspor maçındaki kararlarıyla büyük tepki gören hakem Deniz Ateş Bitnel'in durumunu görüşüp karara bağlaması bekleniyor.
 
Alanda; DHA Muhabiri'nin sorularını yanıtsız bırakan Kuddusi Müftüoğlu; "İstifa var mı ?, Hakemi nasıl değerlendiriyorsunuz" sorularına karşılık; "İşime geçiyorum, federasyona gidiyorum. Şu anda bir istifa yok" demekle yetindi.
 
17:00'DA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
 
TFF'nin resmi internet sitesinden verilen bilgiye göre; Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu bugün bir basın toplantısı düzenleyecek.
 
TFF'nin Beykoz/Riva'da yer alan İdari Merkezi'nde yapılacak basın toplantısı saat 17.00'de başlayacak.