Kuyt için flaş hamle ! Resmen açıkladılar...

Kuyt için flaş hamle ! Resmen açıkladılar...

35 yaşındaki Dirk Kuyt'ı başka kulübe kaptırmak istemeyen Feyenoord, ocak ayını bile beklemeden yeni sözleşme için harekete geçti.

Fenerbahçe'den ayrılarak eski kulübü Feyenoord'un yolunu tutan Dirk Kuyt, Hollanda'da harikalar yarattı. Ligde 12 ve kupada 2 olmak üzere 14 maçta forma giyen deneyimli futbolcu, bu maçlarda 12 gol atarak, takımın açık ara en golcü ismi oldu.

Rotterdam ekibiyle yalnızca 1 yıllık sözleşme imzalayan 35 yaşındaki oyuncu, ilerleyen yaşına karşın yeni bir sözleşmeyi şimdiden garantiledi. Hollanda Ligi'nde sezona damga vuran isimlerden bir tanesi olan Kuyt hakkında açıklamalarda bulunan Feyenoord Sportif Direktörü Martin van Geel, yeni kontratı resmen açıkladı.

'Taraftar da bastırıyor'

Ellerini çabuk tutacaklarını belirten Van Geel, "Kuyt Feyenoord'dan, Feyenoord da Kuyt'tan çok memnun. Kesin bir tarih belirlemedik. Ancak değil sezon sonu, ara transfer dönemini bile beklemeden yeni bir sözleşme imzalayabiliriz. Bu işin bir an önce halledilmesini istiyoruz" diye konuştu. Feyenoord'un harekete geçmesinde taraftar baskısının da etkili olduğu ifade edildi.

Milliyet