Legia Warszawa, Trabzonspor Karşısında Puan Arıyor

Legia Warszawa, Trabzonspor Karşısında Puan Arıyor

Legia Warszawa Teknik Direktörü Jan Urban, Trabzonspor ile oynayacaklarını maçı prestij ve onur maçı olarak değerlendirebileceklerini söyledi.

- Legia Warszawa Teknik Direktörü Jan Urban, Trabzonspor ile oynayacaklarını maçı prestij ve onur maçı olarak değerlendirebileceklerini söyledi.

Maçın oynanacağı Legia Warszawa Stadion'nda futbolcusu Kosecki ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Jun Urban, Trabzonspor karşısında savaşan ve mücadele eden bir takım olacaklarını belirterek, "Bu maçı bir prestij ve onur maçı olarakta değerlendirebilirsiniz. Ben matamatikçi değilim ama 9 puan az bir puan değil. Trabzonspor ile oynadığımız son maçtan sonra artık grupta ne olursa olsun biz puan için savaşacağımızı ve mücadele edeceğimizi konuştuk. Bazı futbolcularımız sağlık durumları iyi değil. Bu maçta onları risk etmeyeceğim çünkü sağlık çok önemli bir mesele. Bu maça bazı futbolcularımı katılmasada diğerleri için iyi bir fırsat olacak" dedi.

Forvet oyuncusu Kosecki ise yarın akşam ihtiyaçları olan puanları kazanacaklarına inandığını vurgulayarak, "Tabiiki sürekli gol atamadığımızı düşünüyoruz ve bunu kendi aramızda değerlendiriyoruz. Hakkımızda yazılanlar ise hepimizi gerçekten çok sinirlendiriyor. O yüzden Trabzonspor maçını ben kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Düzenlenen basın toplantısının ardından Legia Warszawa basın açık 15 dakikalık bir çalışma gerçekleştirdi.

İHA