Madrid'de Galatasaray biletletine yoğun ilgi

Madrid'de Galatasaray biletletine yoğun ilgi

Madrid ile G.Saray arasında önümüzdeki Salı günü oynanacak olan Trofeo Bernabeu kupası için bilet almaya çalışan taraftarlar stat önünde uzun kuyruklar oluşmaya başladı.

Real Madrid yönetimi bu karşılaşma için biletlerde indirime gidince Madridli taraftarlar gişe önlerine akın etmeye başladı. En ucuz 10 en pahalı ise 50 euro olan biletlerin daha şimdiden yarısının satıldığı öğrenildi. Bu sezon ilk defa seyircisi önüne çıkacak olan Real Madrid Galatasaray karşılaşmasını yaklaşık 80 bin seyicinin izlemesi bekleniyor.
Bu arada bir süredir sakatlığı neden ile takımının hazırlık maçlarında forma giyemeyen Cristino Ronaldo'nun Galatasaray karşısında oynamak istediği öğrenildi. Ronaldo'nun özellikle bu maç için teknik direktör Rafael Benitez'e "Hazırım ve beni oynatın" talebinde bulunduğu açıklandı. La Liga’nın başlamasına kısa bir süre kala Ronaldo'nun son testlerini göz önünde bulunduran deneyimli teknik adamın bu futbolcuyu ilk 11'de sahaya süreceği belirtildi. Bu hafta içinde Real Madrid ile sözleşmesini uzatan Sergio Ramos'un da sakatlığının geçtiği ve sarı-kırmızılılara karşı sahadaki yerini alacağı ifade edildi. Galatasaray için bu karşılaşmada en iyi haber Pepe ve Benzama'nın takımda yer almayacak olması oldu. Portekizli futbolcunun Fransız golcü ile birlikte henüz tam hazır hale gelmediği ve bu maçta forma giyemeyeceği vurgulandı.