Maradona’dan Messi için olay sözler !

Maradona’dan Messi için olay sözler !
Güncelleme:

Arjantin'in efsane ismi Diego Armando Maradona, Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı ile beklentilerin altında kalan Lionel Messi, Arjantin’in efsane ismi Diego Armando Maradona’nın diline düştü. Lionel Messi’nin lider özellikli bir futbolcu olmadığını belirten Diego Armando Maradona “Bunu söylemek benim için çok zor ama maçtan önce en az 20 kez tuvalete giden bir futbolcudan lider olmasını bekleyemezsiniz. O çok iyi bir futbolcu ancak bir lider değil” ifadelerini kullandı.

Lionel Messi ile ilgili düşüncelerini Meksika’da yayınlanan La Ultima Palabra programında anlatan Diego Armando Maradona “Teknik direktör ve futbolcular arasındaki konuşmadan önce bilgisayar oyunu oynuyor. Sonra da sahada lider olmaya çalışıyor. O Cristiano Ronaldo ile birlikte şu anda dünyanın en iyi futbolcusu… Ancak asla bir lider değil” dedi. Lionel Messi’yi tanrılaştırmaktan vazgeçmeleri gerektiğini de sözlerine ekleyen Diego Armando Maradona, şu ifadeleri kullandı:

“Onu olduğu gibi kabul etmeliyiz. Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı’nda oynayan futbolculardan bir tanesi… Üzerindeki baskıyı azaltmamız gerekiyor. Bu adamın lider gibi davranmasını istemek çok saçma… Eğer Lionel Messi’nin Arjantin Milli Takımı’nda beklentileri karşılamasını istiyorsak, ondan takımın liderliğini almamız gerekiyor.”

Skor

Etiketler messi maradona