Mauro Icardi'den şoke eden Wanda Nara hamlesi

Mauro Icardi'den şoke eden Wanda Nara hamlesi
Güncelleme:

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği ve transfer döneminin son gününde Paris Saint-Germain'den kiraladığı Mauro Icardi, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da yeni transfer Mauro Icardi, ilk golünü bu maçta kaydetmişti. Bugüne kadar özel hayatındaki gelişmelerle gündeme gelen Arjantinli yıldız, yine boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile ilgili bir olayla sarı - kırmızılı camianın gündem maddesi oldu.

MAURO ICARDI'DEN FLAŞ HAMLE

İKİLİ YİNE GÜNDEMDE

Eşi Wanda Nara ile ayrılık kararı aldıklarını açıklayan Mauro Icardi'nin Kim Kardashian ile aşk yaşadığına dair çıkan iddiaların akabinde Wanda Nara'nın da yeni sevgilisiyle dudak dudağa pozları çıkmıştı.

NARA'YA KARŞILIK OLARAK...

Arjantin'de rapçi L-Gante ile ilişkiye başlayan ve sevgilisinin klibinde oynayan Nara'nın bu hareketi sonrasında Icardi'den flaş bir hamle geldi.

1 MİLYON EURO

Galatasaray'ın, Icardi'nin menajerliğini de yapan ve Galatasaray'a transferinde başrol oynayan Wanda Nara'ya 1 milyon Euro menajerlik ücreti ödemesi gerekiyordu.

ICARDI İSTEMEDİ


İtalyan basınında yer alan habere göre; Icardi yaşananların ardından, sarı - kırmızılı yönetimden Wanda Nara'ya ödeme yapmamasını istedi.

"ONA ÖDEME YAPMAYIN"

Icardi'nin sarı - kırmızılı idarecilere; "Wanda Nara artık benim menajerim değil. Ona ödeme yapmayın" dediği iddia edildi.

ÇEK BLOKE OLDU

Haberde ayrıca, Galatasaray'ın Wanda Nara'ya verilen çeki bloke ettiği de iddia edildi.