Mbappe kadro dışı bırakıldı

Mbappe kadro dışı bırakıldı
Güncelleme:

Takımdan ayrılmak istediği bilinen genç yıldız Kylian Mbappe, Monaco'nun Metz deplasmanına götürülmedi.

Transfer sezonunun gözde ismi Kylian Mbappe’nin Monaco’yla olan bağları günden güne kopuyor. Bu transfer döneminde gerçekleşen transfler kadar gerçekleşmeyenler de gündeme gelirken transferi henüz gerçekleşmeyen isimlerin başında gelen Mbappe de kulübüyle bağlarını koparıyor.

İki haftası geride kalan Ligue 1’de geçen hafta Dijon deplasmanında forma giyemeyen 18 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Leonardo Jardim tarafından Metz deplasmanı kafilesine dahil edilmedi. Jardim, L’Equipe’in haberine göre oyuncunun sezona tam anlamıyla hazır olmadığını ifade etse de, genç golcünün Monaco’dan ayrılmak istemesinin asıl neden olduğu öne sürülüyor. Paris Saint-Germain ve Barcelona’nın talip olduğu Mbappe’nin transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu.

Geçen sezon muhteşem bir performansla 46 maçta 28 gol, 8 asist kaydeden Mbappe’ye ek olarak Dortmund’da Ousmane Dembele, Liverpool’da Coutinho, Chelsea’de Diego Costa, Arsenal’da Alexis Sanchez takımlarıyla olan bağları neredeyse kopmuş ancak transferleri bir türlü gerçekleşmeyen isimler.