Mehmet Şanlı'dan iyi haber ! Hava alanında kalıyordu...

Mehmet Şanlı'dan iyi haber ! Hava alanında kalıyordu...
Güncelleme:

Hava alanında yaşamını sürdüren eski basketbolcu Mehmet Şanlı'nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki tedavisi tamamlandı.

Yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle bir süre önce Atatürk Havalimanı’nda yaşayan ve daha sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılan eski milli basketbolcu Mehmet Şanlı’dan iyi haber geldi.

Basketbol spikeri İsmail Şenol, twitter hesabından paylaştığı mesajlarla bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda forma giyen Mehmet Şanlı'nın son durumu hakkında bilgi verdi. Nisan ayında hastaneye yatırılan eski basketbolcunun tedavisi başarıyla tamamlandı.

Bu süreçte Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri Şanlı'yla yakından ilgilendi. Mehmet, şu andan itibaren iyi koşullarda bakım görmeye devam edilmesi ve rehabilitasyonu için, İzmir Seferihisar'daki Kumrular Konakları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi.

TBF’nin Mehmet Şanlı’ya maaş bağlayıp özel sağlık sigortası da yaptırdı. Tedavi sürecinde basketbol antrenörü olarak kendini geliştirmesi için de ayrı bir planlama var.