Mevlüt'e büyük şok !

Mevlüt'e büyük şok !

Darmstadt maçında kendisine son bir şans verildiği iddia edilen Mevlüt Erdinç'in bunu da kullanamadığı, Hannover'deki geleceğinin tehdit altında olduğu belirtildi.

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in yeni takımı Hannover'de yolun sonuna geldiği iddia edildi. Sezon başında Fransız St Etienne'den Almanya'nın Hannover takımına transfer olan 28 yaşındaki forvetin, Bundesliga ekibinde şu ana dek kendisine sunulan fırsatları iyi kullanamadığına dikkat çekildi.

Henüz siftah yapamadı

Bundesliga'da 15. sırada bulunan Hannover, dün akşam kupadan da elendi. Almanya Kupası'nda Darmstadt'a 2-1 yenilerek elenen yeşil-siyahlılarda Mevlüt maça ilk 11'de başladı. Etkinlik gösteremeyen deneyimli forvet 71'de oyundan alındı. Şu ana dek ligde sekiz ve kupada iki maç olmak üzere 10 maçta forma giyen oyuncu, fileleri hiç havalandıramadı.

Penaltıyı bile atamadı

Bild gazetesine göre şu ana dek kulübü hayal kırklığına uğratan Mevlüt Erdinç için dün kupadaki maç son şanstı. Bu sezon ligin ilk maçın penaltı da kaçıran futbolcu bir türlü gol atmayı beceremezken, bu kısırlık Darmstadt karşısında da aynen sürdü. Hannover'in 3.3 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Mevlüt ile yollarını ayırabileceği ifade edildi.