''Grupta kontrol elimizden çıktı''

''Grupta kontrol elimizden çıktı''

Hollanda A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, Türkiye maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hollanda A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye'ye 3-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Yenilgiyle 4. sıraya geriledik. Şu an grupta kontrol elimizden çıktı. Bu durumdan memnun değiliz. Öne geçebilmek için geri kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız" dedi.

Danny Blind, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yaptıkları hataları iyi değerlendirdiğini söyledi. Pozisyonlara giremediklerini ve buldukları pozisyonları da değerlendiremediklerini belirten Blind, "Bulduğumuz atakları gole çevirebilseydik, şu an skor farklı olurdu. Türkiye'ye yenildik, üzgünüz. Yenilgiyle 4. sıraya geriledik. Şu an grupta kontrol elimizden çıktı. Bu durumdan memnun değiliz. Geri kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Danny Blind, bir gazetecinin "Hollanda'nın, İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nden farkı nedir?" sorusu üzerine "Grup tablosuna bakıldığında en büyük fark, aramızdaki puan farkıdır. İkinci fark ise oyuncularımızın tecrübesiz oluşudur" yanıtını verdi.