''Her taraftarının birinci kulübü milli takımdır''

''Her taraftarının birinci kulübü milli takımdır''

Yıldırım Demirören, yarın Yunanistan ile özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takım'ın yeni hedeflere yol aldığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, yarın Yunanistan ile özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takım'ın yeni hedeflere yol aldığını söyledi.

Yunanistan maçı için TFF tarafından hazırlatılan maç kitabında yazısı  yer alan Yıldırım Demirören, "2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkı  elde ederek hepimizi büyük bir sevince boğan milli takımımız, Fatih Terim  yönetiminde yeni hedeflere emin adımlarla ilerliyor. Bu amaçla organize ettiğimiz dostluk maçlarından birinde dost ülke Yunanistan'ın milli takımını ağırlamaktan  mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Bir yandan teknik açıdan turnuvaya hazırlanırken, milli takım ruhunu  zirveye taşımanın hazırlıklarına da başladıklarını aktaran Demirören, şöyle devam  etti:
 
"Bu amaçla dünyada çok az örneği olan bir projeyi, Milli Takım Taraftar Kulübü'nü hayata geçiriyoruz. Her futbol taraftarının birinci kulübü milli takımdır. Bu kulüpte tüm renkler kırmızı-beyazda erir, tüm tezahüratlar milli takım için tek bir melodiye dönüşür. Milli Takım Taraftar Kulübü bu birliğin yaratılmasını hızlandıracak, taraftar olmanın coşkusunu da ayrıcalığını  da doyasıya yaşamanızı sağlayacak. Bu vesileyle, herkesi üye olmaya davet  ediyorum. Yunanistan ile oynanacak karşılaşmanın da  tüm izleyicilere dostça ve  keyif dolu dakikalar yaşatmasını temenni ediyorum."