''Özel bir hikaye yazacağız''

''Özel bir hikaye yazacağız''

Yıldırım Demirören, A Milli Takım'ın İzlanda maçından istedikleri sonuçla ayrılacağına inandığını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, "Fatih Terim yönetiminde yeniden yapılanan, gelecek için bize büyük umut veren milli takımımızın, İzlanda maçından da arzuladığımız sonucu alacağına ve Fransa'ya bir adım daha yaklaşacağımıza inancım tam" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım  Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'ın  2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde yarın yapacağı İzlanda maçından istedikleri  sonuçla ayrılacağına inandığını belirtti.
 
Demirören, TFF tarafından yayımlanan maç kitabında "Özel bir hikaye  yazacağız" başlığıyla kaleme aldığı yazısında, "Milli takımımızla yaşadığımız tüm  büyük başarıların aynı zamanda özel bir hikayesi vardır. En büyük başarılar milli  duyguların tek vücut halinde bazen tek bir şuta yoğunlaştığı anlarda gelmiştir"  ifadelerini kullandı.
 
Türkiye'nin başarı hikayelerini imkansızlıklardan dolayı yazdığını  kaydeden TFF Başkanı, "Şimdi milli takımımız bir kez daha zoru başarmak ve özel  bir hikaye yazmak üzere. Fatih Terim yönetiminde yeniden yapılanan, gelecek için  bize büyük umut veren milli takımımızın, İzlanda maçından da arzuladığımız sonucu  alacağına ve Fransa'ya bir adım daha yaklaşacağımıza inancım tam" görüşlerini aktardı.
 
Konya'da oynanacak maça taraftarları davet eden Yıldırım Demirören,  yazısında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Bu önemli maçta sizlerin desteği her zamankinden daha kıymetli.  Nerede olursanız olun milli takımımızın yanında olacağınızı biliyorum. Ayrıca,  son maçlarda bize inanılmaz destek sunan Konya taraftarının bu önemli maçta milli  takımımızı en güzel şekilde ağırlayacağını da biliyor, kendilerine şimdiden  teşekkür ediyorum. Dostluğun ve centilmenliğin kazandığı, sonucun bizden yana  olduğu keyifli bir karşılaşma diliyorum."