A Milli Takım kadrosu açıklandı !

A Milli Takım kadrosu açıklandı !

Milli Takım'ın Finlandiya ve Moldova maçları aday kadrosu açıklandı.

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde 24 Mart’ta Antalya’da Finlandiya ile karşılaşacak, ardından 27 Mart’ta Moldova ile Eskişehir’de bir hazırlık maçı yapacak A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Kayserispor’dan Güray Vural ve Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden ise Serdar Gürler gibi isimleri ilk kez davet etti.

A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Finlandiya ve Moldova maçı aday kadrosu belli oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Kayserispor’dan Güray Vural ve Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden ise Serdar Gürler gibi isimleri ilk kez davet etti.

Barcelona'daki Milli yıldızımız Arda Turan da yine kadroda yer aldı. 

İŞTE A MİLLİ TAKIMIN ADAY KADROSU:

KALECİ

Harun Tekin (Bursasor), Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Başakşehir)

DEFANS
Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Güray Vural (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

ORTA SAHA
Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği) , Arda Turan (Barcelona), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (Başakşehir), Olcay Şahan (Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe)

FORVET
Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Wolfsburg)