A Milli Takım'da koronavirüs alarmı!

A Milli Takım'da koronavirüs alarmı!
Güncelleme:

Milli Takım'da 3 koronavirüs şüphesine rastlandı. Oyuncuların durumu yarın netlik kazanacak...

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım'da 3 futbolcunun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Aspor sunucusu Ender Bilgin, A Milli Futbol Takımımız'da koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcular olduğunu belirtti. Ay Yıldızlılar'da 3 oyuncu testlerin pozitif çıktığını belirten Bilgin, "Milli Takım'da koronavirüs testi pozitif çıkan 3 futbolcu daha var. Sanıyorum açıklanacak." dedi.

Aspor'daki "Takım oyunu" programına katılan teknik direktör Mustafa Denizli de konuyla ilgili Şenol Güneş ile konuştuğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Akşam Şenol hoca ile konuştum. Yarın da test yapılacak ama negatif çıkma şansı daha düşük."

TÜRKİYE DÖNÜŞÜ TESTLER POZİTİF ÇIKTI

İspanya'nın Malaga kentinde oynanan maçın ardından İstanbul'a dönen ay-yıldızlı ekibe Kovid-19 testi yapıldı. Semptomu olmayan 3 oyuncunu test sonucu pozitif çıktı.

Yarın, Letonya maçı için yapılacak testin ardından oyuncuların durumu netlik kazanacak. Test sonuclarını tekrar pozitif çıkması halinde 3 futbolcu milli takım kadrosundan çıkartılacak.

A Millilerin elemelerde oynadığı ilk maç olan Hollanda karşılaşması öncesi Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan 2 oyuncu kamptan ayrılmıştı.

MİLLİLER LETONYA'YA HAZIRLANIYORDU

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 30 Mart'ta Letonya ile karşılaşacak olan A Millî Takım'ımız bu maçın hazırlıklarına başladı.

Günün tek çalışmasını Riva Hasan Doğan Kamp Eğitim Tesisleri'nde yapan milliler ısınma hareketlerinin ardından pas ve dar alan oyunları gerçekleştirdi. İdman şut çalışmasıyla sona erdi. Norveç maçında forma giyen oyunculara rejenerasyon programı uygulandı.

Ay Yıldızlılar, Letonya ile oynayacağı karşılaşma öncesindeki son çalışmasını 29 Mart Pazartesi akşamı saat 18.00'de Riva'daki TFF Tesisleri'nde yapacak.