Fatih Terim'den sürpriz davet!

Fatih Terim'den sürpriz davet!

PTT 1. Lig takımlarından Altınordu, Çağlar Söyüncü'nün Türkiye'nin Yunanistan ile oynayacağı maç için aday kadroya çağrıldığını açıkladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun 19 yaşındaki savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün, A Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan'la oynayacağı özel maç için aday kadroya davet edildiği bildirildi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, daha önce 18, 19 ve 20 Yaş Altı takımlarında ay-yıldızlı forma giyen, hafta içinde de ilk kez Ümit Milli Takım'la Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne karşı ilk 11'de mücadele eden Çağlar Söyüncü'nün, A Milli Takım'ın kampına katılacağı belirtildi.

Açıklamada, son bir yıl içinde çeşitli yaş kategorilerindeki milli takımlara 22 oyuncu kazandıran Altınordu'nun, ilk kez A Mili Takım'a oyuncu vermenin gururunu yaşadığı kaydedildi.

Öte yandan İzmir kulüplerinden A Milli Takım düzeyine ulaşan son futbolcunun Altay'dan Fatih Tekke olduğu, Fatih Tekke'nin 1997-1998 sezonunda İsrail ile 18 Şubat 1998'de oynanan özel maçta sahaya çıktığı bildirildi.