Hakan Çalhanoğlu'nu böyle tanıttılar !

Hakan Çalhanoğlu'nu böyle tanıttılar !

Danimarka’da yayımlanan Ekstra Bladet gazetesi, Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Türkiye’ye iki tam sayfa ayırdı. Tanıtımda Hakan Çalhanoğlu’nun özellikleri anlatıldı.

Danimarka’nın önde gelen tabloid gazetelerinden Ekstra Bladet, Avrupa Futbol Şampiyonası’yla ilgili olarak Türkiye’ye tam iki sayfa yer verdi.

“Türkiye’nin frikik uzmanı” başlığıyla verilen haberde, Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu’nun yazın oynanacak Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’nin rakipleri için tehlikeli pozisyonlarda kazanılacak frikiklerde en zehirli silahının olacağının altı çizildi.

Leverkusen’de iyi bir ikinci yarı geçirmeyen ama Bundesliga’da çok akıllı bir futbol dahisi olduğunu göstermekle birlikte Barcelona ve Manchester United’in peşinde olduğu 21 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu’nun, koşuları, akıllı öldürücü pasları ve mükemmel vuruş tekniğiyle öne çıktığına vurgu yapıldı. Barcelona’dan Arda Turan’ın da futbol anlayışı ve tekniği övüldü.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e özel bölüm yayınlayan gazete, Türk futbolunun sayısız büyük ve önemli anlarında Terim’in parmağının olduğuna işaret edildi. Ünlü teknik adamın, Fiorentina ve Milan’daki maceralarına da yer verildi.

1-20160117121020.jpg

Milliyet