İngiltere mesaisi tam gaz

İngiltere mesaisi tam gaz

A Milli Futbol Takımı, İngiltere ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İngiltere ile oynayacağı özel maçının hazırlıklarına devam etti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım, 22 Mayıs Pazar günü deplasmanda İngiltere ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında dün yapılan mücadelelerde forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular pas çalışmasının ardından minyatür kale maç ile hazırlıkların İstanbul etabını sonlandırdılar. Yapılan idmanı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst de izledi.
 
Mevlüt Erdinç ile Hakan Çalhanoğlu ekibe İngiltere'de dahil olacakken, Burak Yılmaz, Arda Turan, Nuri Şahin ve kaleci Ali Şaşal Vural bu maçta olmayacak. Mehmet Topal, Serdar Aziz ve Semih Kaya ise yapılan antrenmanda tedavileri sürdüğü için yer almadı.
 
A Milli Takım saat 18.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Manchester'e gidecek. Milliler cumartesi günü saat 16.30'da yapılacak basın toplantısının ardından son çalışmasını gerçekleştirecek ve maç saatini bekleyecek.