Karar değişti! Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacak

Karar değişti! Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacak
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacağını açıkladı. Dün yüzde 15 kapasiteyle taraftarın maça alınacağı açıklanmış bugnün de biletler satışa çıkmıştı...

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), daha önce yüzde 15 kapasiteyle seyirci alınacağı belirtilen Türkiye-Letonya maçı için yaptığı açıklamada "Sağlık Kurulu'nun görüşü doğrultusunda maça seyirci alınması doğru bulunmadı" ifadeleri kullanıldı.

İşte TFF'den yapılan açıklama:

"Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgın seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu yeni bir değerlendirme yapmıştır. Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır. TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır. 
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur."

"YÜZDE 15 KAPASİTEYLE SEYİRCİ ALINACAK" DENİLMİŞTİ AMA...

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan dün yapılan açıklamada 30 Mart Salı günü İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve saat 21.54’te başlayacak Türkiye-Letonya maçına seyirci alınacağı belirtilmişti.

Yapılan açıklamaya göre 76 bin 761 kişilik kapasitesi bulunan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçı izleyebilecek taraftar sayısı 11 bin 514 kişiye kadar çıkabileceği hesaplanmıştı.

BİLET FİYATLARI BİLE AÇIKLANMIŞTI

Kısıtlı taraftar için biletler de bugün satışa çıkmış ve HES kodu zorunluluğuyla birlikte Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 25 ve 50 lira olarak belirlenmişti.

Karar değişti! Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacak - Resim : 2