Lorenzo Manganelli: ''Sizi çok arıyoruz''

Lorenzo Manganelli: ''Sizi çok arıyoruz''

Fiorentina taraftarı olan İtalyan hakem Lorenzo Manganelli, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i unutmadıklarını gösterdi.

Slovenya maçının üçüncü hakemi Lorenzo Manganelli, maç öncesinde Terim’e Frenzeli olduğunu ve kendisine hayranlık duyduğunu dile getirdi, “Siz gittikten sonra Fiorentina’da bir daha o göze hoş gelen futbola bir türlü dönüş olmadı” diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası öncesinde, Fransa’dan bir durak öncede bulunan Slovenya karşılaşması, mutlu bitti. Burak Yılmaz’ın tek golü, ay-yıldızlıları galibiyete taşırken, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de son testlerini yapma olanağı buldu.

Terim, bu karşılaşmaya bir sınav gözüyle bakarken, maç öncesinde yaşadıkları ise gurur vesilesi oldu. Müsabakayı yönetmek için sahaya çıkan hakem triosuyla stat koridorlarında karşılaşan Fatih Hoca, hakemlere başarılar diledi.

Bu sırada ay-yıldızlı ekibin teknik patronuyla karşı karşıya gelen üçüncü hakem Lorenzo Manganelli, tecrübeli hocanın elini sıkarken, Firenzeli olduğunu dile getirdi. Manganelli, bu sırada Fatih Hoca ile kısa bir konuşma yaptı. İtalyan hakem, Terim’i teknik adam olarak çok başarılı bulduğunu ifade ederek, kendisine büyük hayranlık duyduğunu belirtti.

Manganelli vedalaşırken, “Sizi çok arıyoruz. Fiorentina, sizin dönemizde çok iyi futbol oynuyordu. Siz gittikten sonra bir daha o göze hoş gelen başarılı futboluna bir türlü dönüş yapamadı. Bir futbolsever olarak sizin o günlerinizi özlüyoruz” ifadelerini kullandı. Tecrübeli hocanın, bu konuşmasının ardından hakeme, “İltifatlarınıza çok teşekkür ederim” diye karşılık verdiği öğrenildi.

Terim sabaha karşı uyudu

Slovenya maçında zaman zaman ortaya konan kötü futbola sinirlenen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bireysel hata yapanları sert bir şekilde uyardı. Terim’in otele gelir gelmez karşılaşmanın kasetlerini izlemeye başladığı ve sabaha karşı uyuduğu dile getirildi.

Slovenya karşısında zaman zaman sinirlenen Fatih Terim, EURO 2016 finallerinde minimum hata istiyor.

Milliyet