Millilerin 3 puan mutluluğu

Millilerin 3 puan mutluluğu
Güncelleme:

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'ndaki ilk maçında Arnavutluk'u 2-0 yenen A Milli Futbol Takımı'nda Emre Belözoğlu, Okay Yokuşlu, Burak Yılmaz ve Merih Demiral, maçın ardından açıklamalarda bulundular.

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda Milli takım deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 mağlup ederek gruptaki ilk maçını kazandı.

Müsabakanın ardından Emre Belözoğlu, Merih Demiral, Burak Yılmaz ve Okay Yokuşlu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU: BÖYLE MAÇLARI KAZANMALIYIZ

Geçmişte ne yazık ki bu maçları kazanamayarak turnuvaları kaçırıyorduk. Moldova maçı vardı. Tecrübe böyle bir şey. Tecrübeli oyuncular olarak takımı motive etmeye çalıştık. Zaman zaman iyi, zaman zaman kompakt oyun vardı. Ben bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Turnuvalara gitmek için böyle maçları kazanmak gerekiyor. İnanıyorum ki, Eskişehir'de Moldova'yı yenerek 6 puanla yolumuza devam etmek istiyoruz.

MERİH DEMİRAL: HER ÇOCUĞUN HAYALİDİR MİLLİ TAKIM

"Her küçük çocuğun hayalidir A Milli takım forması giymek. Ben de bu hayalimi gerçekleştirdim. Allah'a şükürler olsun kazandık. Şenol hocama da çok teşekkür ediyorum."

BURAK YILMAZ: HEDEFİMİZ 6 PUAN

Hedefimiz 6 puan. 6 puanla başlarsak Fransa maçına daha özgüvenli çıkarız. Böyle devam etmek istiyoruz. Çok mutluyuz."

OKAY YOKUŞLU: YENİ BAŞLANGICIN HEYECANI VARDI

İyi başlamak çok önemliydi. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bugün gerçekten futbol anlamında en iyi oyunumuzu oynamasak da herkesin mücadelesi üst seviyedeydi. Umarım Moldova maçında da 6 puanı yakalayıp ondan sonra Fransa karşısında iyi bir skor almak istiyoruz. Şenol hocanın bize katacakları çok değerli. Bugün Şenol hocanın dediklerini yapmaya çalıştık. Herkeste yeni bir başlangıcın heyecanı vardı. Bunu da skora yansıttık. Umarım devamı gelir.