Nazım Sangare kimdir, Nazım Sangare nereli? Nazım Sangare milli takımda göz kamaştırdı

Nazım Sangare kimdir, Nazım Sangare nereli? Nazım Sangare milli takımda göz kamaştırdı
Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2020 Elemeleri'nde Andorra'yı 2-0 mağlup edip elemeleri galibiyetle noktalarken en çok konuşulan isimlerden biri de Nazım Sangare oldu. Nazım Sangare, Andorra karşısında ilk 11'de forma giyerken başarılı performansıyla göz doldurdu....

Nazım Sangare, A Milli Futbol Takımımızın Andorra ile deplasmanda karşılaştığı maça 11'de başladı ve milli takım formasını ilk kez bir resmi maçta giydi. Başarılı performansıyla göz dolduran Nazım Sangare, Antalyaspor formasıyla da başarılı bir performans sergilerken gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Performansı sonrası Nazım Sangare kimdir, Nazım Sangare nereli soruları yanıt aramaya başladı.

İşte Nazım Sangare kimdir, Nazım Sangare nerelidir sorularının cevapları...

NAZIM SANGARE KİMDİR?

1994 Köln doğumlu futbolcu Nazım Sangare, anne tarafından aslen Türk baba tarafından ise Gine asıllıdır.

Antalyaspor'da forma giyen Nazım Sangare, daha önce Almanya Aachen takımı alt yapısında futbola adım atmış ve sırasıyla M'gladbach, Alemannia Aachen, Düsseldorf II, Osnabrück formalarını giymiş olan Sangare, Antalyaspor takımına Almanya'nın 3. lig ekiplerinden Osnabrück takımından 250 bin dolara transfer edildi.

NAZIM SANGARE'NİN PERFORMANSI

Bir dönem Türkiye U17 Milli Takım kadrosunda yer alan Nazım Sangare, orta sahanın sağı, sağ bek ve sağ açık pozisyonlarında görev almaktadır.

Nazım Sangare, geride kalan sezonda Antalyaspor formasıyla 32 maça çıkıp, 2 gol atmış ve 4 asist gerçekleştirmiştir.