Şenol Güneş'ten Taylan Antalyalı ve Emre Belözoğlu açıklaması

Şenol Güneş'ten Taylan Antalyalı ve Emre Belözoğlu açıklaması
Güncelleme:

A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, EURO 2020 sonrası düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, bugünkü basın toplantısında, EURO 2020 kadrosunda yer alan Taylan Antalyalı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş, "Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Dorukhan daha iyi göründü. Taylan döndüğü ilk gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş. Taylan Antalyalı sakatlığım yok dedi, o zaman niye ameliyat oldun? Bana sakatlığım var deseydin, başka oyuncular bunu söyledi; Hasan Ali gibi. Taylan Antalyalı için olumsuz bir durum." ifadelerini kullandı.

Güneş'in Taylan ile ilgili sözleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

''EMRE BELÖZOĞLU İLE GÖRÜŞTÜM''

"Emre Belözoğlu'nun sizinle çalışacağı anlatılıyor. Siz bu konuda henüz açıklama yapmadınız. Emre Belözoğlu ile 2 kez görüşmüşsünüz. Bazıları 6-7 kez görüştü diyor. Emre Belözoğlu sizin arzunuz ve kararınız mı yoksa size tavsiye mi edildi yoksa bunlar dedikodu mu?" sorusuna Şenol Güneş şu yanıtı verdi:


"Emre Belözoğlu ile görüştüm. Değişim olacağını söyledim ama şu anda görüşüyorum. Onunla ilgili görüşlerim belli. 'Başlamasıydı (Fenerbahçe) bizde başlamasını isterdim' demiştim. Bu işi uzun vadeli yapacağını düşünüyorum. Olup olacağı kesinleşmedi ama görüşüyorum."