Nejat İşler'in maçında olay çıktı !

Nejat İşler'in maçında olay çıktı !

Gümüşlük Gençlikspor, Amiral Turgutreis Stadı’nda Turgutreisspor ie karşı karşıya geldi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Turgutreispor ile oyuncu Nejat İşler’in başkanı olduğu Gümüşlük Gençlikspor futbol takımlarının karşılaşması 1-1 eşitlikle sona ererken, maç bitiminde saha bir anda karıştı. Kulüp yöneticileri ve jandarmanın araya girmesiyle olayın büyümesi önlendi.

Oyuncu Nejat İşler’in başkanı olduğu Gümüşlük Gençlikspor, Amiral Turgutreis Stadı’nda Turgutreisspor ie karşı karşıya geldi.

Sahada sert bir futbol sergilenirken oyuncular arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında Turgutreisspor’dan Zekeriya’nın golü ile ilk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarıyı stat içerisinde soyunma odaları önünde izleyen Nejat İşler, ikinci yarıyı taraftar grubunun arasına izlemeyi tercih etti. Maçta her iki taraftan da hakemin kararlarına sık sık itirazlar oldu.

10-082.jpg

Karşılaşmanın 75. dakikasında Gümüşlük Gençliksporlu futbolcu Murat, hakemin düdüğünü beklemeden serbest vuruşu kullandığı için ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ceza sahasının sağ çaprazından kullanılan serbest vuruş tekrarlandı. Ufuk’un vuruşunda top filelerle buluştu. Gümüşlük Gençliksporlu oyuncular ve taraftarlar beraberlik sevinci yaşadı.

11-028.jpg

Maç 1-1 sona ererken, hakemin bitiş düdüğü ile saha bir anda karıştı. Her iki takımın bazı oyuncuları arasında yaşanan arbedede, jandarma ve kulüp yöneticileri devreye girdi. Nejat İşler önce kendi takımının soyunma odasına, ardından da ev sahibi ekibin oyuncularının odasına girdi.

12-010.jpg

Maç sonrası konuk ekip jandarmanın güvenlik önemli altında ayrıldı. Bodrum’un iki mahallesinin takımlarının oyuncuları arasında yaşanan bu olayda spora yakışmayan görüntüler ortaya çıkarken, olayın büyümemesi teselli oldu.