Neymar Antalya’ya geliyor !

Neymar Antalya’ya geliyor !

La Liga ekiplerinden Barcelona’nın dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcusu Neymar, Antalya'ya geliyor.

La Liga ekiplerinden Barcelona’nın dünyaca ünlü Brezilyalı milli futbolcusu Neymar, 16 ya da 18 Ocak tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesine gelecek. Neymar’ın altyapıda birlikte forma giydiği çocukluk arkadaşlarıyla kurduğu Neymar Enstitü takımı, 16-18 Ocak tarihleri arasında Oba Stadı'nda International Royal Cup'da mücadele ederken, Neymar 16 ya da 18 ocak’ta oynanacak maçta forma giyecek.

Park Group Sportif Direktörü Cansel Kemiksiz, dünyaca ünlü Brezilyalı Milli futbolcusu Neymar'ın 16-18 Ocak tarihlerinde Alanya-Oba Stadında gerçekleştirilecek olan International Royal Cup'da forma giyeceğini söyledi. International Royal Cup'da Türkiye’den Galatasaray ve Beşiktaş’ın yanı sıra Arjantin'den River Plate ve Neymar’ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında altyapılarda oynadığı dönemdeki arkadaşlarından oluşan Neymar Institü takımının mücadele edeceğini belirten Kemiksiz, "Neymar Enstitü, Neymar’ın yoksul ve engelli çocuklara yönelik oluşturduğu bir sorumluluk projesi. Çocuklar sokaktan alınıp kurulan tesislerde spor eğitimi verilerek kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaya çalışılmaktadır. Neymar Enstitü takımı, Neymar’ın çocukluk yıllarında altyapılarda birlikte forma giydiği, bugün Brezilya 1 ve 2. Lig'lerinde profesyonel futbol oynayan arkadaşlarından oluşuyor" dedi.

Neymar’ın 12 Ocak tarihinde İstanbul’da basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Kemiksiz, şunları kaydetti:

"Neymar’ın kuzeni, teyzesi, babası ve bazı arkadaşları şu an Neymar’ın geldiğinde kalacağı Manavgat Evrenseki bölgesinde bulunan Sansimar Otel'de kalıyor. Neymar annesi ve kız kardeşiyle birlikte Barcelona için uygun olan tarihte Manavgat’a Sansimar Otel'e gelecek. Bu tarih turnuvanın açılış tarihi olan 16 Ocak ya da finallerin oynanacağı 18 Ocak tarihi olacak. Bunun kararını Barcelona Kulübü'nün programı doğrultusunda belirleyecek."

İHA