Nobre'yi şaşırtan olay !

Nobre'yi şaşırtan olay !

Kayserispor'dan ikinci ligi ekibi FC Wil'e transfer olan Marcio Nobre, İsviçre'deki idmana yüzlerce Türk akın edince şaşkınlığını gizleyemedi.

Türkiye'de uzun bir süre forma giyen Marcio Nobre, ülkede geçirdiği bu dönemin meyvelerini topluyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor'un da formasını giyen Brezilyalı golcü geçtiğimiz hafta İsviçre 2. liginde oynayan FC Wil ekibine transfer oldu.
35 yaşındaki forvet yeni ekibinde de Türklerle iç içe bir görüntü çiziyor. Eski Galatasaraylı Erdal Keser'in sportif direktörlüğünü, Fuat Çapa'nın teknik direktörlüğünü yaptığı siyah-beyazlı ekibe Avrupa ülkesinde yaşayan Türk taraftarlar da büyük ilgi gösteriyor.
 
Taraftarla selfie çekildi
 
İsviçre'nin doğusunda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Wil takımının idmanına gelen yüzlerce Türk taraftar Nobre'yi büyük şaşkınlığa uğrattı. Son olarak eski Fenerbahçeli Egemen ve Andre Santos'un da dahil olduğu ekipte böyle bir taraftar desteği bulacağını tahmin etmediğini belirten Nobre büyük sevinç duyduğunu dile getirdi. İdmana gelen Türkler Brezilyalı futbolcuya büyük ilgi gösterirken, Nobre de taraftar ile selfie çekilerek sevgi gösterilerine karşılık verdi.