Onyekuru kararını açıkladı

Onyekuru kararını açıkladı
Güncelleme:

Galatasaray'ın ocak ayında yeniden kiralamayı planladığı Henry Onyekuru'ya CSKA Moskova Lokomotiv Moskova kulüpleri de talip oldu. Ancak Onyekuru, menajerine Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.

Henry Onyekuru ateşi yaktı, Rusya değil, Galatasaray'a gitmek istediğini açıkladı. Sarı kırmızılıların Ocak ayında kiralama formülü ile yeniden kadrosuna katmak istediği Henry Onyekuru'ya, Lokomotiv Moskova ve CSKA Moskova kulüpleri de talip oldu.

Sezon başında Nijeryalı futbolcu için girişimlerde bulunan CSKA'nın yanı sıra bu kez Lokomotiv Moskova da devreye girdi. 15 milyon euro bonservis bedeli ile Monaco'ya transfer olmasına karşın Fransız ekibinde 4 maçta sadece 160 dakika forma giyebildiği için Ocak ayında ayrılık planları yapan Onyekuru tercihini menajerine iletti.

GALATASARAY'A GELMEK İSTİYOR

Onyekuru, menajeri William D'avila ile görüşerek devre arasında eski takımı Galatasaray'a gitmek istediğini ifade etti. Onyekuru, "Kariyer planlarımda Rusya yok. Galatasaray bu transferi gerçekleştirir, Monaco ile anlaşır ise hiç düşünmeden eski takımıma, arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum” dediği öğrenildi.

MONACO 2.5 MİLYON EURO İSTEDİ

Galatasaray, Onyekuru'yu 1.5 yıllığına kiralamak istedi. Galatasaray'ın 1.5 yıllığına kiralamak istediği Onyekuru için Monaco Kulübü 2.5 milyon Euro istedi.

Fransızlar sezon başında Everton Kulübünden 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Onyekuru'nun Galatasaray'a transferine olumlu yaklaşırken 2.5 milyon Euroluk talebinde ısrarcı oldu.

(FutbolArena)