Pato'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım

Pato'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım
Güncelleme:

Ara transfer dönemi çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Alexandre Pato heyecanı yaşanıyor. Yıldız futbolcunun son paylaşımı ise büyük merak uyandırdı.

Süper Lig'de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor.Ara transfer çalışmalarına son sürat devam eden ve ilk transferini açıklaması beklenen sarı kırmızılılarda sürpriz bir isim gündeme geldi.Cimbom birçok ismi gündemine alırken, dünya yıldızından sürpriz bir paylaşım geldi.Adı Sivasspor ile anılan Brezilyalı golcü Alexandre Pato, yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

wwe

31 yaşındaki dünya yıldızı, Twitter hesabından Aslan paylaşımı yaptı.Bu paylaşım sonrası ismi Sivasspor ile anılsa da Galatasaray'a mı transfer oluyor sorusu akıllara geldi.

SİVASSPOR TARAFTARI ÇOK İSTİYOR!
DG Sivasspor taraftarı son iki gündür Brezilyalı futbolcu Alexandre Pato'nun sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa Sivasspor'a gelmesi yönünde mesajlar yağdırdı.2020 yılında Sao Paulo forması giyen ve 13 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergileyen Sambacı forvet kariyerinde Milan, Chelsea, Villarreal, Tianjin, Sau Paulo, Corinthians ve Internacional formaları giydi.