Real Madrid’den için çılgın teklif !

Real Madrid’den için çılgın teklif !
Güncelleme:

Belçika Milli Takım ile Dünya Kupası'nı üçüncü olarak tamamlayan kaleci Thibaut Courtois için Real Madrid'in 35 milyon Euro'luk teklif yapacağı öğrenildi.

 İspanya La Liga devi Real Madrid’in, Belçikalı kaleci Thibaut Courtois için transfer teklifi yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Dünya Kupası’nda Belçika Milli Takımı ile dünya üçüncüsü olan 26 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin İngiliz ekibi Chelsea ile olan sözleşmesi 2019 yılında sona erecek.

2011’de Genk’ten 9 milyon Euro bedelle transfer edilen başarılı kaleci için Real Madrid’in 35 milyon Euro’luk teklif yapmayı planladığı öne sürüldü.

Geçen sezon Chelsea’nin sözleşme yenileme teklifine başarılı kalecinin olumlu bakmaması nedeniyle Londra kulübünün transfer tekliflerine açık olduğu öğrenildi.

Belçika basınında yer alan haberlerde ise, Real Madrid’in Courtois’ya 5 yıllık sözleşme önerdiği ve yıllık 11 milyon Euro’luk ücret teklif ettiği belirtildi.

Courtois’nun, İngiltere’yi 2-0 yendikleri Dünya Kupası üçüncülük maçının ardından geleceği hakkında karar vermek için düşünmeye başladığı ve Madrid’in teklifini değerlendirebileceği ifade edildi.

Skor