Real Madrid'in efsanesi Jorge Valdano: Galatasaray çok kötü takım

Real Madrid'in efsanesi Jorge Valdano: Galatasaray çok kötü takım
Güncelleme:

Real Madrid'in efsane isimlerinden Jorge Valdano, 6-0'lık Galatasaray galibiyeti sonrası Real Madrid sahaya çıktı ve ne yapması gerekiyorsa onu yaptı, karşısında bir direnç görmedi, baskı yemedi ve oyunu istediği gibi yönetti. Galatasaray çok kötü bir takım...

Real Madrid'in efsane ismi Jorge Valdano, 6-0'lık galibiyet sonrası Galatasaray'ın çok kötü bir takım olduğunu söyledi.

Maçı analiz eden Valdano, "Galatasaray maçında bir yıldız doğdu; Rodrygo! Şampiyonlar Ligi seviyesinde bu şekilde etkileyici bir performans sergilemesi muazzamdı. Rodrygo, doğal bir yetenek ancak bu yeteneğini geliştirmesi gerekiyor" dedi.

"REAL MADRID OYUNU İSTEDİĞİ GİBİ YÖNETTİ"
Real Madrid'e karşı koyacak bir takım sahada olmadığını ifade eden Valdano, "Real Madrid sahaya çıktı ve ne yapması gerekiyorsa onu yaptı, karşısında bir direnç görmedi, baskı yemedi ve oyunu istediği gibi yönetti. Galatasaray çok kötü bir takım görüntüsündeydi. Real Madrid için Galatasaray maçı iyi bir test olmayabilir ancak yine de takımda önemli kıpırdanmalar vardı" diye konuştu.

KROOS: 15 DAKİKADA 3 GOL BULMAK GÜZELDİ
Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos ise, "Bu sene bazı iyi maçlarımız vardı, Galatasaray maçı da onlardan biriydi. 15 dakikada 3 gol bulmak güzeldi. Rodrygo henüz 18 yaşında ama çok iyi oynuyor. Rodrygo bu kalitesiyle 15 sene daha burada kalabilir, buna eminim" ifadelerini kullandı.

RODRYGO: DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK
Galatasaray'a 3 gol atan Rodrygo da "Çok mutluyum. Galatasaray karşısında takım olarak çok iyi bir performans sergiledik ve 6 gol attık, daha da farklı kazanmak için yeterli fırsatları bulduk. Benzema ile her şey çok daha kolay. O harika bir oyuncu. Onunla oynamaktan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.