Rıdvan Dilmen'den itiraf !

Rıdvan Dilmen'den itiraf !

Rıdvan Dilmen, Euro 2016 sonrası değerlendirmelerde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in ilginç değerlendirmesi...
 
Dünya futbolu çok farklı yere doğru gidiyor. Şu 1 ay midem bulandı. Kötü bir turnuvaydı. Göz zevki olarak kötü bir turnuvaydı. Hoşuma gitmedi bu turnuva. Bir direk kırmızı ve iki tane sarıdan atılan oyuncu var. Hakemler de oyuncuları sahada tuttular. Maç izlerken aynı anda telefonla konuşabildim, bir şey okuyabildim. Sizler de çok şeyle uğraşmış olabilirsiniz turnuvayı izlerken.
 
Turnuvanın en büyük hamlesini Santos yaptı
 

Aykut Kocaman iyi işler yaptı. Turnuvanın en büyük hamlesini Portekiz teknik direktörü yaptı. Eder'i aldığında top tenis topu gibi dönerken topu sakladı, takımı taşıdı. Aynı Konyaspor-Fenerbahçe maçıydı.
Oyunun sonlarında forvet oyuncusu almıştı Aykut Hoca. Statü incelenmeli. Çok yıpranarak gelmediler. Maçtan önce Fransa'yı favori görmüyordum. Çok yorgun oyuncular var. Perşembe akşam Almanya ile sert maç oynadılar. Portekiz, Çarşamba oynadı.
 
Yaratıcı 10 numara eksikliği oldu mu?
 
Geçen sene Temmuz ayında başlayan oyuncular 1 yıl sonra final oynadı. Portekiz'in çarşamba oynaması avantajdı. Futbol adamları kurallarla ilgili önlem almalı. Futbol keyiften çıktı. 5-6 pozisyon olmuyor. Bir Mesut Özil var 10 numara ama o da sağda solda oynadı. Acaba 10 numara oyuncu eksikliğinden mi? Genelde Avrupa Şampiyonası'nda yaratıcı 10 numara eksikliği oldu mu diye kendi kendime soruyorum.
 
Almanya'nın bitiricisi olsaydı şampiyon olabilirdi
 
Güney Amerika'daki turnuvayı da izledik, 4 tane oyuncudan bahsediyoruz. Ronaldo, Messi, Neymar, Iniesta. Onları izlerken keyif alıyorsunuz. Rakip ne kadar rakip sert olursa olsun zevk veriyorlar. İspanya'nın forveti Barcelona'nın forveti olsa şampiyon olurlardı. Almanya'nın bitiricisi olsaydı şampiyon olabilirdi. İspanya, Almanya, İtalya olmadı mı keyif alamıyorum. Maçtan sonra istifra eden Pepe'yi gördük. Fransa'yı eleştirmek kolay değil ama Fransa'da Didier Deschamps'ın takıma katkı sağlamadığını düşünüyorum.

Sporx