Ronaldo sessizliğini bozdu

Ronaldo sessizliğini bozdu
Güncelleme:

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası'ndan elenmelerinin ardından yaptığı açıklamada "Portekiz'le Dünya Kupası kazanmak kariyerimdeki en büyük ve en tutkulu hayalimdi. Bunun için savaştım, mücadele ettim. Ne yazık ki dün bu rüya sona erdi" dedi.

Dünya Kupası'nın çeyrek finalinde Portekiz'in Fas'a 1-0 yenilerek elenmesinin ardından gözler, Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. Ronaldo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kariyerindeki en büyük hayalinin Dünya Kupası kazanmak olduğunu ancak dün bu rüyanın sona erdiğini söyledi.

'MÜCADELEYE ASLA SIRTIMI DÖNMEDİM'

Ünlü futbolcu, paylaşımında "Portekiz'le Dünya Kupası kazanmak kariyerimdeki en büyük ve en tutkulu hayalimdi. Bunun için savaştım, mücadele ettim. 16 yıl boyunca 5 Dünya Kupası'nda forma giydim. Her zaman büyük oyuncularla birlikte oldum ve milyonlarca Portekizli tarafından desteklendim. Sahada her şeyimi verdim. Mücadeleye asla sırtımı dönmedim ve bu hayalimden asla vazgeçmedim" ifadelerini kullandı.

'RÜYA SÜRDÜĞÜ SÜRECE GÜZELDİ'

Sıcak tepki vermenin anlamsız olduğunu belirten Ronaldo, "Ne yazık ki dün bu rüya sona erdi. Çok şey söylendi, çok şey yazıldı, çok şey spekülasyon yapıldı ama benim Portekiz'e olan bağlılığım bir an olsun değişmedi. Her zaman hedef için mücadele ettim, takım arkadaşlarıma ve ülkeme asla sırtımı dönmedim" yorumunda bulundu.

Portekiz'i ve kendisini destekleyen herkese teşekkür eden yıldız futbolcu, "Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. Rüya sürdüğü sürece güzeldi. Zamanın iyi bir danışman olacağını ve herkesin kendi sonuçlarını çıkarmasına izin vereceğini umalım" dedi.