''Rüyamda gördüm''

''Rüyamda gördüm''

Real Madrid'e Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu getiren Portekizli yıldız, gördüğü rüya nedeniyle son penaltıyı atmak istediğini söyledi.

Real Madrid'in Atletico Madrid'i devirerek tarihindeki 11. Şampiyonlar Ligi zaferine ulaştığı maçta son penaltıyı gole çevirerek takımına kupayı getiren Cristiano Ronaldo, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.
 
Oyuncu grubunun ve taraftarların bu zaferi hak ettiğini belirten Portekizli süperstar, "Çok özel bir an. Çok büyüleyici bir zafer..." yorumunda bulundu.
 
Geçtiğimiz günlerde maçla alakalı bir rüya gördüğünü aktaran Ronaldo, "Rüyamda son golü atıyorum ve zafer geliyordu. Bu yüzden Zidane'a beşinci penaltıyı atmak istediğimi söyledim" dedi.
 
"ZIDANE HARİKA BİR İŞ ÇIKARDI!"
 
Geride kalan sezonun ortasında Rafael Benitez'in yerine göreve gelen Zinedine Zidane'a da övgüler yağdıran yıldız futbolcu, "Zidane harika bir iş çıkardı. Bu başarıyı hak etti, çünkü o gerçek bir centilmen. Onun adına mutluyum" ifadelerini kullandı.
 
Ballon d'Or hakkındaki görüşleri de sorulan Cristiano Ronaldo, "Şampiyonlar Ligi'nin en iyi golcüsüyüm. Ancak, Ballon d'Or'u kazanmak gibi bir takıntım yok. Bu sezon 50'den fazla gol attım. Benim için eşsiz ve tarihi bir sezon oldu" diye konuştu.

Goal.com