Aguero çıldırdı ! Şov yaptı...

Aguero çıldırdı ! Şov yaptı...

Pep Guardiola, Manchester City'nin başında çıktığı 7. resmi maçta da sahadan gülerek ayrılan taraf oldu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde Manchester City, Borussia Mönchengladbach'ı konuk etti. Sergio Agüero (3) ve Kelechi Iheanacho golleri ev sahibi ekibe 4-0'lık zaferi getirdi.
 
Salı akşamı oynanması gereken fakat yoğun yağış nedeniyle bugün ertelenen karşılaşmada Pep Guardiola, yeni transferi İlkay Gündoğan'a ilk 11'de şans verdi. 
 
Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine nazaran çok üstün bir oyun ortaya koyan Manchester City, soyunma odasına iki farkla üstün gitti ve daha fazla gol de bulabilirdi.
 
8. dakikada Kolarov'un soldan ceza sahasına gönderdiği topa kale önünde iyi bir zamanlamayla hareketlenen Agüero, klas bir dokunuşla takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.
 
28. dakikada İlkay'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonrasında kazanılan penaltı atışını Agüero gole çevirdi ve skoru 2-0'a getirdi. 
 
İkinci yarıda da ev sahibinin temposu ve oyun kontrolü sürdü. De Bruyne, Agüero ve Sterling'le çok etkili olan Guardiola'nın öğrencileri kale önünde biraz cömert hareket edince üçüncü gol gecikti. Sonra Agüero bir kez daha sahne aldı...
 
77. dakikada Sterling'in ara pasında kaleciyi çalımlayan Agüero topu boş ağlara yolladı ve durum 3-0 oldu.
 
Duraklama anlarında Leroy Sane'nin pasında kale önünde hata yapmayan Iheanacho maçın skorunu belirledi ve sahadan 4-0'lık üstünlükle ayrılan Manchester City, Guardiola yönetimindeki 7. resmi maçını da kazanmış oldu.
 
City bu skorla, Celtic'i 7-0 yenen Barcelona'nın ardından grup ikinciliğine yerleşti.