Ancelotti G.Saraylıları kızdıracak !

Ancelotti G.Saraylıları kızdıracak !

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, G.Saraylıları kızdıracak açıklamalar yaptı.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Juventus ile deplasmanda berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi mücadelesinin ardından açıklamada bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maçın ardından İtalya'daki Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncı kuruluşu Sky televizyonuna yaptığı açıklamada, "İlk yarı birazcık acı çektik ama ben yine takımımdan memnunum. Takım gelişme gösteriyor" dedi.

Juventus'un gruptan çıkma ihtimalinin olduğunu ileri süren İtalyan teknik adam, "Siyah-beyazlıların ikinci turu fethedeceğine inanıyorum. Kopenhag ve Galatasaray, siyah-beyazlılardan üstün değiller. Biz kalan iki maçımızı kazanmak için maksimumuzu vereceğiz" diye konuştu.

Conte: 18 günde 6 maç oynadık

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, gruptaki kaderlerini kendilerinin tayin edeceğini söyledi.
Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Juventus Teknik Direktörü Conte, 18 günde 6'ncı maçlarını oynadıklarını anımsatarak, "Bu yoğunlukta düşüş olması kaçınılmaz. Buna rağmen ben oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Kazansak tabi ki iyi olurdu ama bugün iyi bir maç çıkarttık. Real'i de tebrik ediyorum" dedi.

"Kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz" ifadesini kullanan Conte, gruptan çıkmak için sırasıyla oynayacakları Kopenhag ve Galatasaray maçlarını kazanmak zorunda olduklarını dile getirdi. Conte, "Bugün unutmamalıyız ki, Casillas çok iyi bir performans çıkarttı. Sahanın en iyisiydi" dedi. Conte, kendi takımından da Llorente'nin bugün rakibin güçlü defans hattı arasında olağanüstü iş çıkardığını ve performansının da gün geçtikçe geliştiğini kaydetti.