Arda'dan Atletico tüyoları

Arda'dan Atletico tüyoları

Arda Turan Galatasaray'a, Atletico Madrid karşısında nasıl bir futbol oynaması gerektiğini anlattı.

Barcelonalı Arda Turan iki eski takımının Şampiyonlar Ligi'ndeki buluşmasını yorumladı, sarı-kırmızılılara Atletico Madrid karşısında nasıl oynamaları gerektiğini anlattı. Selçuk İnan ile bizzat görüşerek tüyolar verdiğini itiraf eden Arda, 15 Eylül'de Türk Telekom Arena'daki maç öncesi flaş ifadeler kullandı.

Arda şunları söyledi:

"Atletico Madrid her zaman çok sağlam bir takım olmuştur. Şimdi de öyle. Ligde çıktıkları ilk iki maçı kazandılar. Atletico dünyanın en iyi defans sistemine sahip takımı. Neredeyse hatasız oynuyorlar. Savunma yapıyorlarken onları aşmak çok zor. Eğer Galatasaray kontratak yaparsa boşluklar bulabilir ve Atletico'nun hatalarından yararlanabilir". 

Grosskreutz tam isabet

Galatasaray'ın Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı Kevin Grosskreutz ile ilgili düşüncelerini de açıklayan yıldız futbolcu, "Bence Grosskreutz, Dortmund'dan alabileceğiniz en iyi oyunculardan bir tanesi. Geçtiğimiz sezon çok iyi bir performans sergiledi. Aslında Galatasaray transfer yapmasa da olur. Geçen yıl şampiyon olmuş iyi bir takımlar zaten" dedi.

Milliyet