Atletico Madrid - Real Madrid: 2-1

Atletico Madrid - Real Madrid: 2-1
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, deplasmanda Atletico Madrid'e 2-1 yendildi ancak ilk maçta kendi sahaısnda rakibini 3-0 yendiği için adını finale yazdırdı ve Juventus'un rakibi oldu.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Madrid derbisin de finale çıkan Real Madrid oldu. İlk maçı evinde 3-0 kazanan Real Madrid ikinci maçı 2-1 kaybetmesine rağmen skor avantajı ile finale yükseldi.

Cüneyt Çakır’ın yönettiği yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun’un yaptığı karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid, 12. dakikada Saul Niguez’in golüyle 1-0 öne geçti. Atletico Madrid’in, 16. dakikada kazandığı penaltı atışını kullanan Antoine Griezmann skoru 2-0 yaptı.

Bu golle tur için iyice umutlanan Atletico Madrid, 42. dakikada Real Madridli Isco’nun golüne engel olamadı ve ilk yarı Atletico Madrid’in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca, karşılaşmayı Atletico Madrid 2-1 kazandı. Ancak ilk maçı 3-0 kazanan Real Madrid, adını finale yazdıran takım oldu.