Barcelona tarih yazdı ! Böylesi görülmedi...

Barcelona tarih yazdı ! Böylesi görülmedi...

Barcelona - PSG maçı, tarihi bir skorla bitti: 6-1. İlk maçta rakibine 4-0 yenilen Barcelona, bu skorla Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi...

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona mucizesi... Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda PSG'ye 4-0 mağlup olan Barcelona, evinde rakibini 6-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Barcelona'da milli oyuncu Arda Turan, 65. dakikada Iniesta'nın yerine oyuna dahil oldu ve başarılı bir oyun sergiledi. Barcelona, Şampiyonlar Ligi tarihinde 4 farkla geriden gelerek tur atlayan ilk takım olarak tarihe geçti.

Barcelona - PSG maçı, beklendiği gibi tarihi bir skora sahne oldu! Camp Nou'da 96.290 seyircinin önünde oynanan mücadeleyi Barcelona 6-1 kazandı ve ilk maçt 4-0 mağlup olduğu rakibini eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Maça çok istekli başlayan Barcelona, 3. dakikada Luis Suarez, 40. dakikada kendi kalesine Kurzawa ve 50. dakikada penaltıdan Messi ile 3 farkı yakaladı ve maçı uzatmaya taşımak için sadece tek gole ihtiyacı kaldı.

Bu noktada sahneye Edinson Cavani çıktı. 62. dakikada attığı golle Barcelona'nın hayallerini yıkmaya yaklaştı, ancak Barcelona yılmadı! Barcelona'da 88. dakikada frikikten güzel bir gol kaydeden Neymar, takımını maça tekrar dahil etti. 90. dakikada bir kez daha penaltı kazanan Barça, Neymar ile 5-1'i yakaladı ve bir daha ümitlendi. 90+6. dakikada Rafinha sahneye çıktı ve attığı golle turu getirdi!

ARDA TURAN SONRADAN OYUNA GİRDİ

Barcelona'da mücadeleye yedek kulübesinde başlayan milli oyuncumuz Arda Turan, 65. dakikada Andres Iniesta'nın yerine oyuna dahil oldu.