Beşiktaş - Porto: 1-1

Beşiktaş - Porto: 1-1
Güncelleme:

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında Porto ile 1-1 berabere kalarak grubu lider bitirmeyi garantiledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş fırtınası esmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, G Grubu 5. hafta mücadelesinde sahası Vodafone Park'ta Porto'yu ağırladı. Kartal, 1-1 berabere biten maç sonunda 11 puana yükseldi ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma başarısı gösterdi.

Beşiktaş ayrıca Türk Futbolu'nda bir ilke de imzasını attı. Kara-Kartal, Şampiyonlar Ligi gruplarından lider olarak çıkan ilk Türk Takımı olmayı başardı.

GOL DURAN TOPTAN GELDİ

29. dakikada Porto öne geçti. Sağ taraftan paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından Ricardo'nun ceza sahasına ortasında, Felipe topa gelişine vurdu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.

CENK HAZIRLADI, TALISCA BİTİRDİ

41. dakikada Beşiktaş'ın beraberlik golü geldi. Babel'in pası sonrası sol tarafta topla buluşan Cenk Tosun rakibinden şık bir şekilde sıyrılarak ceza sahasına girdi. Cenk'in pasında Talisca, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-1.

BABEL'İN FÜZESİ DİREKTE PATLADI

58. dakikada Babel şık hareketlerle rakiplerinden sıyrılıp kaleye şutunu gönderdi, top direkten üst direkten geri döndü.

Beşiktaş - Porto: 1-1 - Resim : 1

CANER ERKİN 4 MAÇ SONRA

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5'inci maçında kendi sahasında Porto ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta ilk 11'de herhangi bir sürpriz yaşanmazken, Caner Erkin 4 maç sonra ilk kez ilk 18'de yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MAÇTA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da karşılaşmayı izlemek için Vodafone Park'ta yerini aldı. Erdoğan, karşılaşmayı locada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte izliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vodafone Park'ta !Cumhurbaşkanı Erdoğan Vodafone Park'ta !

 

PORTO LİGDE NAMAĞLUP

Bu sezon ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'tan alan Porto, kendi liginde ise yenilmiyor. Bu sezon ligde 11 maça çıkan Porto, 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş'ın ardından 6 puanla 2'nci sırada bulunan Porto'nun 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Porto, Beşiktaş dışındaki mağlubiyetini Leipzig karşısında aldı.

ABOUBAKAR, ESKİ TAKIMINA KARŞI 

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan Vincent Aboubakar, bu sefer Porto formasıyla Vodafone Park'a çıktı. Siyah-beyazlı takımda geçen sezon 12 lig, 6 Avrupa ve 1 Türkiye Kupası golüne imza atan Aboubakar, 169 gün sonra eski takımına karşı Vodafone Park'da sahada yer aldı.

Seçiniz...