Beşiktaş - Porto maçı hangi kanalda ?

Beşiktaş - Porto maçı  hangi kanalda ?
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Beşiktaş 4. maçında Porto ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Peki, Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan alan Beşiktaş grubun 4. maçında Vodafone Park'ta deplasmanda 3-1 yendiği Porto ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz rakibinden 1 puan alırsa gruptan lider çıkmayı garantileyecek.

Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

21 Kasım Salı günü oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu'na 3-1'lik Porto galibiyeti ile başlamıştı. Siyah-Beyazlılar ardından sahasından Alman ekibi Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş 3. maçında ise deplasmanda Monaco'yu 2-1 yenmiş sahasında ise 1-1 berabere kaldı. 10 puan toplayan Kara-Kartal kalan maçlarından 1 puan daha alırsa gruptan lider çıkmayı garantileyecek.

Süper Lig'de 4 maç üst üste kazanamayan Beşiktaş deplasmanda oynadığı son iki maçından ise 2 galibiyet ile ayrıldı.

PORTO LİGDE YENİLMİYOR

Bu sezon ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'tan alan Porto ligde ise yenilmiyor. Bu sezon 11 maça çıkan Porto 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş'ın ardından 6 puanla 2. sırada bulanan Porto'nun 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Porto Beşiktaş dışındaki mağlubiyeti Leipzig karşısında aldı.