Devler Ligi finali öncesi şölen

Devler Ligi finali öncesi şölen

Şampiyonlar Ligi finali öncesi birçok etkinlik düzenlenecek.

İspanyol takımları Real Madrid ile Atletico Madrid arasında San Siro Stadı'nda yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde birçok etkinlik düzenlenecek.

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre öğle saatlerinde  başlayacak etkinlikler arasında Milan ve Inter kulüplerinin eski yıldızları ile  dünya karması arasında bir gösteri maçı yapılacak.
 
İtalya'nın Milano kentinde Sforzesco Şatosu önündeki alanda TSİ  17.00'da başlayacak karşılaşmada, Milan-Inter Efsaneleri takımının teknik  direktörlüğünü Hollandalı eski futbolcu ve teknik adam Ruud Gullit ile Amerika  Basketbol Ligi'nin (NBA) İtalyan yıldızlarından Danilo Gallinari üstlenecek.  Dünya Yıldızları takımının başında ise eski Real Madridli efsane futbolcu Emilio  Butragueno ile Atletico Madrid'in eski defans oyuncusu Antonio Lopez yer alacak.
 
Takımların kadroları şöyle:
 
Milan-Inter Efsaneleri: Francesco Toldo, Cafu, Roberto Carlos,  Gianluca Zambrotta, Mark van Bommel, Dejan Stankovic, Luis Figo, Marcel Desailly,  Filippo Inzaghi, Patrizia Panico, Lothar Matthaeus, Clarence Seedorf, Juan  Sebastian Veron, Fabio Cannavaro, Esteban Cambiasso.
 
Dünya Yıldızları: Vitor Baia, Michel Salgado, Stephanie Houghton,  Claude Makelele, Gaizka Mendieta, Robert Pires, Predrag Mijatovic, Veronica  Boquete, Davor Suker, Rai, Christian Karembeu, Steve McManaman, David Trezeguet,  Deco, Eric Abidal.
 
Bocelli sahne alacak
 
Dünyaca ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli ise San Siro Stadı'nda TSİ  21.45'te başlayacak final öncesi UEFA Şampiyonlar Ligi marşını seslendirecek.
 
Final maçının elçileri eski yıldız futbolcular Inter'in efsanesi  Javier Zanetti ile Milan'ın yıldızı Franco Baresi ise karşılaşma öncesinde kupayı  taraftarlara gösterecek.
 
Dünyaca ünlü Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Alicia Keys de finalin  açılış seremonisinde sahneye çıkarak yeni şarkılarını futbolseverler için  söyleyecek.