Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı şifresiz

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı şifresiz

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderini belirleyecek 6 Aralık’taki Dinamo Kiev maçı, TRT1’den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderini belirleyecek 6 Aralık’taki Dinamo Kiev maçı öncesi taraftara müjdeli haber geldi. Ukrayna’ya gidemeyecek olan Beşiktaştaraftarları Dinamo Kievmücadelesini şifresiz olarak izleyebilecek.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tarihi bir sezon geçiren Beşiktaş’ın kaderini Dinamo Kievdeplasmanında belli olacak. Siyah-Beyazlı ekip, Ukrayna ekibi ile 6 Kasım Salı günü deplasmanda karşılaşacak. Bu mücadeleden alacağı sonuç, Siyah-Beyazlı ekibin yoluna Şampiyonlar Ligi’nde mi yoksa UEFA AvrupaLigi’nde mi devam edeceğini netleştirecek.
 
BERABERLİK BİLE YETEBİLİR
 
Grubun diğer maçında Benfica ile Napoli karşı karşıya gelecek. O mücadelenin sonucu da Beşiktaş’ı yakından ilgilendirecek. Zira, o maçtan çıkacak sonuca göre Kara Kartal’a gruptan çıkması için Dinamo Kiev karşısında beraberlik bile yetecek.
 
TRT1’DEN NAKLEN VE ŞİFRESİZ
 
İşte bu şartlarda oynanacak karşılaşma öncesi Siyah-Beyazlı taraftar müjdeli bir haber aldı. Tarihi mücadelenin şifresiz olarak yayınlanması kesinleşti. Ukrayna’daki zorlu mücadele 6 Aralık Salı akşamı TRT1’den canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye’deki diğer yayıncısı Tivibuspor da mücadeleyi canlı ve şifreli olarak yayınlayacak.
 
Fanatik