Doktorun seks yasağı da işe yaramadı ! 7-0...

Doktorun seks yasağı da işe yaramadı ! 7-0...
Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde oynayacakları maç öncesi futbolculara cinsel ilişki yasağı getiren Spartak Moskova doktorunun bu planı işe yaramadı, takım Liverpool'a 7-0 kaybetti.

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool oynayacakları maç öncesi cinsel ilişki yasağı getirilen Spartak Moskova takımını bu kural da kurtaramadı.

7-0'lık tarihi hezimet sonrası Spartak Moskova'nın kulüp doktoru Victoria Gameeva Rusya'da manşetlere taşındı.

LİVERPOOL ACIMADI

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Liverpool, gruptaki son maçında Spartak Moskova'yı hezimete uğrattı: 7-0.

İşte Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve torbalar...İşte Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve torbalar...

 

Henüz 4. dakikada Coutinho'nun penaltı golüyle 1-0 öne geçen Liverpool, 15'te yine Brezilyalı oyuncuyla skoru 2-0 yaptı. 18. dakikada Firmino ağları havalandırdı ve takımını 3-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken; ev sahibi ekip 2. yarıya da hızlı başladı. Mane 47'de ağları havalandırdı ve farkı 4'e çıkardı: 4-0. Üç dakika sonra sahneye çıkan Coutinho, hat-trick yaptı ve skoru 5-0'a getirdi. Brezilyalı oyuncu, 2007'de Liverpool'un Beşiktaş'ı 8-0 yendiği maçta üç gol atan Yossi Benayoun'un ardından, Şampiyonlar Ligi'nde üçleme gerçekleştiren ilk Liverpool'lu oyuncu oldu. 76. dakikada ceza sahası içinde bir anda topu önünde bulan Mane, kaleciyi avladı ve takımının 6. golünü kaydetti. Maçta son sözü 86'da Muhammed Salah söyledi ve Liverpool'un 7-0'lık galibiyetini ilan etti.

Bu sonucun ardından puanını 12 yapan Liverpool, grup lideri olarak son 16'ya kaldı. CSKA Moskova ise UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.