Fabri: ''Real Madrid'in gelmesini istiyorum''

Fabri: ''Real Madrid'in gelmesini istiyorum''
Güncelleme:

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst turda Real Madrid ile eşleşmek istediklerini açıkladı.

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabri, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon sergilenen başarılı performansın ardından İspanyol basınında Marca'nın radyo kanalına konuştu. İspanyol kaleci Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde çok güzel bir sezon geçirdiklerini söylerken, ikinci turda istedikleri takımı da açıkladı.

Şampiyonlar Ligi'nde son maçında Porto ile 1-1 berabere kalarak gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabri, İspanyol basınına önemli açıklamalarda bulundu. Marca'nın Radyo kanalına konuşan Fabri, bir üst turda Real Madrid ile eşleşmek istediğini açıkladı.

Radio Marca'ya konuşan Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabri, "Geçen sezon son maçta yaşadığımız hayal kırıklığının ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde daha güçlü bir şekilde mücadele ettik ve üst tura çıkmayı başardık. Açıkçası bir sonraki turda Real Madrid ile eşleşmek güzel olurdu. Rakibimiz tabi ki çok güçlü takım ama Şampiyonlar Ligi'nde artık bu seviyede kolay rakip yok. Real Madrid ile eşleşmek kendimizi görmemiz adına da güzel bir sınav olacaktır." ifadelerini kullandı.

Futbol Arena