Fenerbahçe- Monaco maçı ne zaman?

Fenerbahçe- Monaco maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe geçtiğimiz hafta 2-1 kazandığı maçın rövanşında Fransız Monaco deplasmanına çıkıyor.

İlk Fenerbahçe - Monaco ilk maçından 2-1'lik avantajlı bir skor elde eden Fenerbahçe, ikinci maçı da kazanmak istiyor. Peki; Fenerbahçe - Monaco maçı ne zaman? Fenerbahçe - Monaco maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Monaco maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Monaco maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Fenerbahçe 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçını Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile 27 Temmuz Çarşamba günü oynamıştı. Fenerbahçe – Monaco maçını (ilk maçı) temsilcimiz 2-1 kazanmış ve rövanş için avantaj elde etmişti. Şimdi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe – Monaco maçı Fransa’da oynanacak. Peki Fenerbahçe – Monaco rövanş maçı ne zaman? Fenerbahçe – Monaco maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Monaco maçı hangi kanalda? Fenerbahçe – Monaco maçı şifresiz yayınlanacak mı?

Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe – Monaco maçı 3 Ağustos Çarşamba günü Fransa’da oynanacak. Fenerbahçe – Monaco maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Monaco maçı TSİ ile 21:45’te başlayacak. Fenerbahçe – Monaco maçı hangi kanalda? Fenerbahçe – Monaco maçı LİG TV’den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe – Monaco maçı şifresiz mi yayınlanacak? Geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe – Monaco maçı gibi şimdiki Fenerbahçe – Monaco maçı da yabancı kanalların yayın akışlarında yok.

FENERBAHÇE – MONACO MAÇI BİLGİLERİ

Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman? / 3 Ağustos 2016 Çarşamba
Fenerbahçe Monaco maçı saat kaçta? / 21.45
Fenerbahçe Monaco maçının hakemi kim? / : Artur Manuel Ribeiro Soares Dias
Fenerbahçe Monaco maçı hangi statta? / II. Louis Stadyumu
Fenerbahçe Monaco maçı hangi kanalda? / Lig Tv

MONACO’DAN FENERBAHÇE MONACO MAÇI İÇİN FENERBAHÇELİLER’E YASAK
Deplasmanda oynanacak Fenerbahçe Monaco maçı öncesi Monaco Prensli’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Fransa’da son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına, saldırı sonrası alınan güvenlik önlemlerine ve bu önlemler nedeniyle tüm güvenlik görevlilerinin meşgul olduğuna atıfta bulunularak, 1 Ağustos’tan itibaren, 3 Ağustos gece yarısına kadar Monaco Prensliği’ne taraftar girişinin yasaklandığı belirtildi. Kararda, Fenerbahçe taraftarının daha önceki maçlarda şiddet olaylarına karıştığı ve şiddete eğilimli bir tutumunun olduğu savunularak, belirtilen tarihlerde Fenerbahçe taraftarının toplu veya bireysel olarak girişlerinin ve prenslik sınırları dahilinde bulunmalarının yasaklandığı kaydedildi.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARA FENERBAHÇE MONACO MAÇI İÇİN BİR YASAK DAHA

Nice Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Fenerbahçe taraftarı olduğunu belli eden kişi ve grupların 1 Ağustos’tan 3 Ağustos gece yarısına kadar Alpes-Maritimes bölgesinde bulunmaları yasaklanmıştır” ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE MONACO MAÇINDA SARI DUVAR!

Fenerbahçe, Fenerbahçe Monaco maçında savunmasına güveniyor. Monaco karşısında 2-1’in avantajını sonuna kadar korumayı planlayan Pereira, defansif bir taktik kullanıp kontralar arayacak. Fenerbahçe Monaco maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, taktik çalışmalara öncelik veriyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, üçlü savunma ile hücum karakteri uyguladığı ilk maçın aksine, Monaco deplasmanında takımını defansif bir dizilişle sahaya sürmenin hesaplarını yapıyor. Kale önüne ‘duvar örmeyi’ planlayan Pereira, Hasan Ali ve Van der Wiel’in daha defansif oynamasıyla 5’li defans şeklinde 5-3-2 gibi bir dizilişle sahada yer alacak. İki kanat oyuncusundan geri dönüşlerde çabukluk bekleyen Portekizli çalıştırıcı, aynı zamanda kontratak çalışmaları da yaptırıyor.

FENERBAHÇE MONACO MAÇINDA MEHMET TOPAL ORTAYA

Takımın bir gol atması halinde Monaco’ya iki farklı galibiyet gerektiğinin bilincinde olan Vitor Pereira, Salih Uçan ile Emenike’ye özel çalışmalar yaptırıyor. Skrtel, Neustadter, Kjaer üçlüsünü aynı anda kullanacak tecrübeli hoca, orta sahada ise Josef’in yerine cezası biten Mehmet Topal’a şans vermeyi planlıyor.

FERNANDAO YEDEK KALABİLİR
Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe Monaco maçında etkisiz görünen Fernandao, bu maçta yerini Aatıf’a bırakabilir. Emenike en uçtaki gol silahı olarak sahada yer alırken, Fernandao’nun yerine Aatıf forma giyip orta sahaya da yardım edebilir. Orta sahanın merkezi ise yine savunmaya yakın olarak Josef De Souza, biraz daha önde Ozan ve Salih’ten oluşacak. Monaco’nun ilk maçta güzel bir oyun ortaya çıkaran ve gollük paslar atan Salih’e markaj uygulatması durumunda Ozan devreye girecek ve hücum hattına destek olarak öne çıkışlarda rol alacak.