Fikret Orman: ''Oyuncularım mal değil''

Fikret Orman: ''Oyuncularım mal değil''
Güncelleme:

Fikret Orman, Beşiktaş'ın Monaco'yu deplasmanda 2-1 yendiği maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile yaptıkları maçı 2-1 kazanarak 3'te 3 yaptıkları için gururlu olduklarını söyledi.

Orman, II. Louis Stadı'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugün kızımın doğum günü. Ona da bir doğum günü hediyesi oldu. Güzel bir maç oldu. Gururluyuz. Üçte 3 yapmak bizim için çok önemli. Allah tekrarını ve gruptan lider çıkmayı nasip etsin. Artık en önemli şey lig. Artık ligde daha agresif olmamız lazım." diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekibin 3'te 3 yaptığını hatırlatan Orman, "İnşallah devamı gelsin. Ülkemiz için de iyi bir şey. Şu anda herkes mutlu. Beşiktaş ciddi ve ciddiye alınacak bir kulüp. İki deplasman maçını kazandık. Şimdi önümüzde iç sahada iki maçımız var. Allah onları da iyi bir şekilde tamamlamayı nasip etsin." değerlendirmesinde bulundu.

Fikret Orman, Cenk Tosun'un bonservis bedelinin sorulması üzerine, "Oyuncularım mal değil. Beşiktaş'ın hedefi Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig şampiyonluğu. Oraya konsantre olmuş vaziyette. Kısmetleri gelirse o gün bakarız." ifadelerini kullandı.

Yöneticilerin görüşleri

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, henüz gruptan çıkmayı garantilemediklerini belirterek, "Nazar değmesin. Daha işimiz var. Burada kesip atmayalım. Daha yolumuz var. Gruptan çıkma adına çok büyük bir adım attık ama henüz kapı kapalı. Onu açmamız lazım." dedi.

Siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakaladıklarını vurgulayarak, "Yolun daha başı diyebileceğimiz 3. maçın sonunda bu kadar avantajlı bir yere gelmek çok güzel. Beşiktaş'ın futbolu ile ilgili tüm kuşkuları ortadan kaldıracak bir oyun sergilediğimiz için çok daha mutluyum. Çatır çatır ve çok iyi bir galibiyet aldık." şeklinde konuştu.

Ürkmezgil'in konuşmasının ardından araya giren Çebi, "Gençlerbirliği maçında umutlananlar oldu herhalde. Bu maçla hayal kırıklığına uğramışlardır." ifadelerini kullandı.

Yönetici Metin Albayrak da başarılarının devamının gelmesi temennisinde bulunarak, "Çok keyifli ve mutluyuz. Buradan 3 puanla dönüyoruz. Hem ülkemiz hem de kulübümüz adına çok önemliydi. Üçte 3 yaptık. İnşallah devamı gelir. Hocamıza, futbolculara, camiamıza ve Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun." şeklinde görüş belirtti.