G.Saray Kopenhag'a gitti

G.Saray Kopenhag'a gitti

Galatasaray, Danimarka'nın Kopenhag takımıyla yarın oynayacağı maç için Kopenhag'a geldi.

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla yarın oynayacağı maç için Kopenhag’a geldi. Sarı - kırmızılı ekipte teknik direktör Roberto Mancini ve bir futbolcu maçın oynanacağı Parken Stadı'nda akşam saatlerinde bir toplantı yapacak.

Öğlen saatlerinde Kopenhag’a ulaşan Galatasaray kafilesinde son oynanan Torku Konyaspor maçında ayak parmağı kırılan kaleci Muslera ile belinden prosblemi bulunan Wesley Sneijder bulunmuyor. Sarı - kırmızılı kafileyi az sayıda taraftar karşılarken, tezahüratlarla da takıma destek verdiler.

Galatasaray'ın Kopenhag maçı kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Eray İşcan, Ufuk Ceylan, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Emmanuel Eboue, Albert Riera, Felipe Melo, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Nordin Amrabat, ArmindoBruma, Didier Drogba, Umut Bulut, Burak Yılmaz.

Galatasaray Futbol Takımı, bu akşam TSİ 19.00’da maçın oynanacağı Parken Stadı’nda ilk 15 dakikası basına açık bir çalışma gerçekleştirecek. Bu antrenman öncesinde TSİ 18.30’da Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve bir futbolcu basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak.

Kopenhag’da hava yağışlı, 8 derece. Maç saatinde ise havanın kapalı ve 7 derecelik bir sıcaklıkta olması bekleniyor.