Hamzaoğlu'ndan iki Benficalı'ya özel önlem

Hamzaoğlu'ndan iki Benficalı'ya özel önlem

Hamzaoğlu, yarın oynanacak Benfica mücadelesinde Arjantinli oyuncu Gaitan ve Brezilyalı golcü Jonas Goncalves'e özel önlem alacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, bugün TSİ 10.00'da Türk Havayolları'na ait özel bir uçuşla Lizbon'a hareket edecek. Lizbon’daki Estadio da Luz'da gerçekleşecek mücadele, yarın TSİ 22.45’te başlayacak. Karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.
Rakibi ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrılan Hamzaoğlu'nun öğrencileri, deplasmanda oynayacağı mücadeleden de 3 puan ile ayrılarak gruptaki şansını sürdürmek istiyor.
 
GONCALVES'DEN 8 MAÇTA 8 GOL
Portekiz Premier Ligi'nde 9. hafta mücadelesinde karşılaştığı Tondela'yı 4-0'lık skorla mağlup etmeyi başaran Benfica, bu sonuçla ligin en golcü takımı unvanını elde etti. Portekiz ekibinde Brezilyalı golcü Jonas Goncalves, 8 maçta attığı 8 golle takımının en skorer oyuncusu konumunda yer alıyor. Sarı-kırmızılı takımın başarılı çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu, kritik mücadelede Goncalves'e özel önlem alacak.
 
GAITAN'IN DEVLER LİGİ'NDE BOŞU YOK

27 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Nicolas Gaitan ise asistleri ile ön plana çıkıyor. Ligde 8 maçta da görev alan Gaitan, takımına 6 asist, 1 gollük katkı sağladı. Arjantinli oyuncu, Devler Ligi'nde oynanan 3 maçta da gol sevinci yaşamayı başardı. Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da oynanan ilk karşılaşmada da takımının tek golünü atan isim olan Gaitan, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından özel önlem alınacak oyuncuların başında geliyor.

İHA