Lokomotiv Moskova 1-2 Juventus ( UEFA Şampiyonlar Ligi)

Lokomotiv Moskova 1-2 Juventus ( UEFA Şampiyonlar Ligi)
Güncelleme:

Juventus, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaştı. Mücadele, 2-1 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maç gününde Lokomotiv Moskova ile Juventus karşı karşıya geldi. RZD Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Juventus, 2-1'lik skorla kazandı.

Ev sahibi Lokomotiv Moskova maça Guilherme; Rybus, Höwedes, Corluka, Ignatyev; Krychowiak, Barinov, Zhemaletdinov; João Mário; Eder, Al.Miranchuk 11'i ile başlarken, Juventus sahaya Szczesny; Danilo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Rabiot; Ramsey; Higuaín, Ronaldo 11'i ile çıktı.

Juventus, 4. dakikada Aaron Ramsey'nin golüyle öne geçti. Lokomotiv Moskova, 12. dakikada Aleksey Miranchuk ile skoru eşitledi. İtalyan devi, 90+2. dakikada Douglas Costa'nın golüyle kazandı.

Juventus, bu sonucun ardından grupta puanını 10 yaparak liderliğini sürdürdü ve son 16'yı garantiledi. Lokomotiv Moskova, bir sonraki maçında Leverkusen'i sahasında ağırlayacak. Juventus ise Atletico Madrid'i Torino'da konuk edecek.